Introductie Rustic Twist

Introductie Rustic Twist

McCain lanceert uniek gekrulde wedges met schil voor een authentieke uitstraling en een verrassende beleving!

McCain Our Menu Signatures Rustic Twist is het resultaat van langdurig marktonderzoek om te kunnen inspelen op de trend van het aanbieden van authentieke producten. Steeds meer chefkoks willen authentieke producten aanbieden maar worstelen met capaciteit, zowel in arbeid als in budget. Rustic Twist is de ideale oplossing! Het product is verleidend, ambachtelijk en vernieuwend. Het straalt kwaliteit uit en heeft een zeer snelle bereidingstijd: na 3.30 minuten in de friteuse kan het product geserveerd worden.

​Door de unieke vorm van Rustic Twist, kan de chefkok een hoger rendement realiseren. Ten op zichte van traditionele wedges, kan men tot ruim 25% per portie besparen en kunnen dus meer porties geserveerd worden met hetzelfde gewicht.

Daarnaast is Rustic Twist breed inzetbaar doordat men dit product niet alleen kan serveren tijdens de lunch of het diner, maar ook als aperitief of snack. Zo kan met één product verschillende eetmomenten worden ingevuld, ideaal voor een hoge efficiëntie. De chefkok kan zijn creativiteit volledig loslaten op dit product en zijn stempel drukken op de beleving van zijn klanten.

Rustic Twist geeft een nieuwe dimensie aan het huidige aanbod van aardappelspecialiteiten. Door de toevoeging van de onzichtbare coating, blijft het product langer warm en krokant.

Rustic Twist helpt om zich te onderscheiden van de concurrent en in te spelen op de laatste trends binnen de Foodservice markt.