McCain garandeert :
- Een constante afbaktijd waardoor u gemakkelijk op tijd én op zicht kunt bakken.
Voor frietjes die : a/ goudgeel zijn
b/ krokant van buiten en smeuïg van binnen
c/ lang warm en krokant blijven
- Een snelle baktijd en een constante kwaliteit het hele jaar door.
- Frietjes die langer warm en krokant blijven door een evenwicht tussen de verschillende fasen van het fabrieksproces.
Een perfect beheer van baktijden gedurende het jaar :
- Geen onregelmatige baktijden .
- Snelle baktijd : meer porties in minder tijd geserveerd.
Portiebeheer zonder verrassingen
McCain garandeert :
- Een maximale opbrengst in gewicht en volume :
a/ Minimaal gewichtsverlies tijdens afbakken.
b/ Eliminatie van productafwijkingen.
c/ Gelijke porties het hele jaar door.
- Een minimaal verbruik van olie en energie.
- Eliminatie van afwijkingen door frequente vervanging van onze messen.
- Frietjes met ‘scherpe’ randen die weinig olie absorberen.
- Weinig breuk die de olie dus niet vervuilt.
- Ons proces van drogen en voorbakken van de producten maakt de snelle baktijd mogelijk.